Uddannelse

København


Vi ligger lige i hjertet af Københavns Nordvestkvarter

Vores STU ligger på Rentemestervej 45-47 i Københavns Nordvestkvarter.

Vi er en stab på 9 ansatte. Vi har 6 dygtige faglærere på fagene teater, køkken, animation og film og medier og en lærer, som underviser i dansk og matematik.
Vi har nu 27 elever fordelt på vores fag.

Uddannelse i en professionel ramme
Glad Fagskole er en del af Glad Fonden, som startede som et mediehus på Vesterbro i 1999. I 2007 åbnede vi dørene for vores STU med kreative fag, for at give unge med funktionsnedsættelser muligheden for at tage en uddannelse inden for disse fag.

Vores professionelle rødder inden for medier og blandt andet TV-Glad betyder, at vi kan tilbyde unge en professionel ramme for deres undervisning, tilpasse den specifikt til hvor den unge er, og vise dem forskellige muligheder for hvordan de kan bruge kompetencerne i deres videre liv efter endt STU.

Vi har stort fokus på at støtte og vejlede vores elever om, hvad der skal ske efter STU’en. Sammen finder vi ud af, hvad de unge er motiverede for og undersøger, om drømmen er realistisk. Hvis ikke arbejder vi i fællesskab på at finde nogle gode alternativer, der kan blive til nye mål.

Vi samarbejder tæt med vores Glad Erhverv-afdeling, som har et stort virksomhedsnetværk med spændende muligheder for at lave praktikker. Vi finder i fællesskab relevante praktikker for den unge i virksomheder i og uden for Glad Fonden for at forberede dem på livet efter deres STU. Nogle af eleverne på STU’en fortsætter i forløb hos Glad Erhverv, når de har afsluttet STU’en.

Fokus på udslusning – “Min karriere”
I 2019 fik Glad Fonden desuden midler fra STAR (Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering) til projektet ”Min Karriere – fokus på uddannelse og beskæftigelse efter STU”. Projektet skal sikre vores elever en endnu bedre og hurtigere overgang fra STU til relevant uddannelse eller job. Eleverne fra alle vores afdelinger indgår i projektet.  Ringsted, Esbjerg samt Aabenraa Kommune samarbejder med Glad om at udvikle og afprøve modeller for den gode udslusning af vores afgangselever, og vi glæder os til, at dette kan komme vores elever til gavn.

Vores faglinjer

Hverdagen på Rentemestervej

Undervisningen er skemalagt

Hvem møder du i København

Casper Jensen

STU- og Erhvervschef, København
T: 21423761
M: casperj@gladfagskole.dk

Ditte Brandrup

Kurator

København
T: 24795274
M: ditte@gladfagskole.dk

Tanja K. Benzon Monk

Underviser / Kommunikation

København
T: 29627528
M: tanja.b@gladfagskole.dk

Mød vores andre afdelinger

Glad Fagskole har fire afdelinger fordelt i hele landet. Hver afdeling udbyder forskellige fagområder. Se her, hvilken afdeling der udbyder noget for dig

Tilbage til alle afdelinger

Vi bruger cookies – så er det sagt. Tyg dig igennem vores cookiepolitik her