Uddannelse

København


Vi ligger lige i hjertet af Københavns Nordvestkvarter

Vores STU ligger på Rentemestervej 45-47 i Københavns Nordvestkvarter.

Vi en stab på 7 ansatte, hvor der er 4 dygtige faglærere i henholdsvis teater, køkken, animation og film og medier og en lærer, som underviser i dansk og matematik.
Vi har nu 19 elever fordelt på vores fag.

Glad Fagskole er en del af Glad Fonden, som startede som et mediehus på Vesterbro i 1999. I 2007 åbnede vi dørene for vores STU med kreative fag, for at give unge med funktionsnedsættelser muligheden for at tage en uddannelse inden for disse forskellige fag.

Vores professionelle rødder inden for medier og blandt andet TV-Glad betyder, at vi kan tilbyde unge en professionel ramme for deres undervisning, tilpasse den specifikt til hvor den unge er, og vise dem forskellige muligheder for hvordan man kan bruge kompetencerne i deres videre liv efter endt STU.

Vi samarbejder tæt med vores Glad Erhverv afdeling, hvor vi i fællesskab finder relevante praktikker for den unge i virksomheder i og uden for Glad Fonden for at forberede dem på et forløb efter deres STU.

Vores faglinjer

Hverdagen på Rentemestervej

Undervisningen er skemalagt

Hvem møder du i København

Casper Jensen

STU- og Erhvervschef, København
T: 21423761
M: casperj@gladfagskole.dk

Ditte Brandrup

Kurator

København
T: 24795274
M: ditte@gladfagskole.dk

Tanja K. Benzon Monk

Underviser / Kommunikation

København
T: 29627528
M: tanja.b@gladfagskole.dk

Mød vores andre afdelinger

Glad Fagskole har fire afdelinger fordelt i hele landet. Hver afdeling udbyder forskellige fagområder. Se her, hvilken afdeling der udbyder noget for dig

Tilbage til alle afdelinger

Vi bruger cookies – så er det sagt. Tyg dig igennem vores cookiepolitik her