Uddannelse

Almen fag

Dansk

Hvis du har danskundervisning på Glad Fagskole, vil din undervisning blive tilpasset dig, dine evner og dine ønsker.

Engelsk

Hvis du har engelskundervisning på Glad Fagskole, vil du blive trænet i at læse og skrive på engelsk. Hvad enten du er dygtig i forvejen, eller du kun kan en lille smule engelsk og gerne vil lære det, så vil du få en undervisning, der passer til dine ønsker og behov.

Matematik

Hvordan undervisningen kommer til at se ud, og hvor meget du får lært undervejs, afhænger af hvad du allerede kan, og hvad du gerne vil bruge matematik til.

Samfundsfag

Du får ikke skemalagt undervisning i samfundsfag på Glad Fagskole; men hvis du har dansk, engelsk eller matematik, vil du også blive undervist i samfundsfag undervejs. Hvis du for eksempel har dansk, og der snart skal være et folketingsvalg eller kommunalvalg, så vil vi bruge noget af undervisningstiden til at diskutere og lære om politik, demokrati, de politikkere vi har valgt, og meget mere. Og hvis du for eksempel har engelsk, og der snart skal være et folketingsvalg eller kommunalvalg, så vil vi bruge noget af undervisningstiden til at diskutere og lære om politik i England og USA, det politiske system i disse lande og hvilke politikkere, der styrer i disse lande. Samfundsfag vil ofte også indeholde lidt historie, så du lærer lidt om baggrunden for, hvorfor samfundet ser ud, som det gør.

Vil du vide mere om glad fagskole?

Du er altid velkommen til at komme på besøg hos os. Du kan også ringe eller sende en mail. Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Kom i kontakt

Her samler vi ikke på data, men på glade historier