Uddannelse

Film og Medier

Historier i billede og lyd

På Film- og medielinjen arbejdes der med professionel medieproduktion. Vi brainstormer og udveksler ideer, diskuterer produktionsplaner, interviewteknik og research. Vi kommer vidt omkring og du vil få et overblik og kendskab til de mange forskellige genrer og metoder indenfor mediefaget. Undervisningen veksler mellem teori og praktisk arbejde, screenings og udflugter. Du vil få kendskab til områder såsom journalistik, billedeopfattelse, flerkamerateknik, redigering, lys, dramatik og fiktion og meget mere…

På Film- og medielinjen vil vi lave seværdige produktioner og vi vil udvikle os og blive bedre til det vi laver. Derfor må vi lære en masse om teknik og om mennesker, om vort samfund og omgivelser, og ikke mindst om os selv. At arbejde med medier er det ideelle rum for udvikling på alle måder.

Teori, praktisk arbejde og udflugter

Der undervises i forskellige kameratyper alle i professionelle standarder, gængse lysapparaturer og lydudstyr kendt i branchen samt Final Cut Studio. Der udvælges et hold, hvor en skal fotografere, en anden skal lave lyd, andre lys og nogle skal være tilrettelægger. På optagelse er vi måske ude på gader og stræder, hjemme hos fru Hansen eller på Christiansborg hos Statsministeren. Måske laver vi studieoptagelser med flere kameraer eller en fiktionsscene med skuespillere. Vi prøver det hele og lærer de forskellige genrer og metoder. Og vi arbejder sammen.

Film og Medier kan vælges i København, Ringsted, Aabenraa og Esbjerg

Vil du vide mere om glad fagskole?

Du er altid velkommen til at komme på besøg hos os. Du kan også ringe eller sende en mail. Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Kom i kontakt
Download
Kom i kontakt
Download
Kom i kontakt
Download
Kom i kontakt

Kom i kontakt

Kom i kontakt
Kom i kontakt

Her samler vi ikke på data, men på glade historier