Uddannelse

Hverdagen i København

Eleverne fra film og medier er her taget i Byoasen på Nørrebro for at filme

En dag på Rentemestervej starter med morgenmøde kl. 8.30 med hele huset, men receptionen er åben fra kl. 8.00, hvis man gerne vil møde ind i huset tidligt. Til morgenmødet får vi fælles beskeder og laver fælles fysisk opvarmning. Så går vi til vores egne faglokaler og starter dagens undervisning. Frokost er kl. 12, hvor man kan spise madpakker eller købe dejlig mad i vores kantine, Tarteletten. Vi har et pauserum, hvor man kan trække sig tilbage og hvile ørerne lidt, inden undervisningen starter igen kl. 12.45.

Vi tilbyder linjefag, almen fag (dansk, engelsk og matematik) og valgfag. I valgfag arbejder vi med forskellige teknikker, som trækker på elevernes forskellige erfaringer og interesser. Du lærer at udtrykke dig, beskrive og forstå verdenen omkring dig vha. kunst, musik, natur, ord og tal.

Linjefag er det fag, der fylder mest på skemaet, og er dér, du har din faglige kontaktlærer.

Sådan ser et typisk skema ud

Om onsdagen er der klub for alle elever i STU. Her hygger vi os med saft og spil og sjove aktiviteter som karaoke og Playstation spil og taler om, hvad vi laver hver især på fagene. Vi slutter alle dage kl. 14, bortset fra fredag, hvor vi slutter kl. 12.

Vi bruger både tid i huset på Rentemestervej med projekter på de forskellige fag og mange gode fester, men er også en hel del ude af huset, når vi besøger kunstmuseer, laver skolebesøg, filmer musikvideoer eller dyrker sport.

 

"Strandløver og Badenymfer" er et eksempel på en produktion, som vores film- og medieelever lavede. Vores smukke elever spiller at de er med i en baywatch casting.
Studieinterview på film og medier
Idrætsdag i Grøndalscentret
Podcast produktion om gaming
Animationselev arbejder med tegnebræt
Fastelavn i Nordvest
Julefest for alle elever
Glad køkkenelever smager maden tid
Teatereleverne laver forestilling
Animationselev, Christian har lavet sit eget computerspil i programmet Scratch
Tur til Kronborg med Almen Fag
Selene underviser i H.C. Andersen i almen fag
Dimission - STU-huer og glæde!

Se her en del af vores aktiviteter på skolen

Vil du vide mere om STU på Glad Fagskole?

Du er altid velkommen til at skrive til os og besøge din lokale afdeling

Kontakt din lokale afdeling

Her samler vi ikke på data, men på glade historier