Uddannelse

Pedel

Pedel

Pedellinjen er for dig, der gerne vil uddannes indenfor de håndværksmæssige fag, hvor du lærer alt fra at male og udføre VVS-arbejde til at bygge og opsætte kulisser.

Som elev på Pedellinjen kommer du til at bruge både kroppen, hovedet og hænderne. Uddannelsen foregår i samarbejde med Glad Fondens pedelteam og du vil derfor være i et fagligt miljø, hvor de håndværksmæssige opgaver du lærer at løfte, også er en konkret hjælp for alle i huset.

Du vil i løbet af din 3-årige uddannelse, lære at arbejde korrekt med en lang række værktøjer, reparere og vedligeholde bygninger, gårde og haver, udtænke og bygge specialløsninger der imødekommer mange forskellige behov og derudover, stifte bekendtskab med VVS-arbejde, malerarbejde og snedkerarbejde. Du vil komme til at både arbejde inde og ude året rundt, og vil lære at omgås de mange mennesker, der færdes i huset. På Pedellinjen er der videremere rig mulighed for, gennem eksterne praktikker, at komme ud og prøve kræfter med faget, udenfor skolen.

Pedel kan vælges i København

Vil du vide mere om glad fagskole?

Du er altid velkommen til at komme på besøg hos os. Du kan også ringe eller sende en mail. Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Kom i kontakt

Vi bruger cookies – så er det sagt. Tyg dig igennem vores cookiepolitik her