Uddannelse

Køkken

Madlavning, råvarer og gastronomi

  • Brænder du for at lave dejlig mad med friske grønsager?
  • Blive dygtig til at snitte, skære og hakke?
  • Vil du gerne uddannes indenfor hygiejne?

Vi bager, steger, snitter og hakker  og meget meget mere – og er med til at drive en cafe hvor vi servicerer gæster og laver mad til selskaber, samtidig med vi har fokus på at lære arbejdsgangene og processer i et køkken, som er en vigtig del af uddannelsen. Vi arbejder i et læringsrum med plads til differentiering i undervisningen, hvor to dage aldrig er ens, dog har vi faste opgaver som er med til at  give en god rutine og sikkerhed i hverdagen.

Sæsonerne følger vi nøje, så vi får den bedste smag ud af vores råvarer og dermed en høj gastronomi. Sund mad og motion er i fokus i form af ernærings rigtige retter, som er tilberedt af gode rodfrugter om vinteren og spæde grønsager om sommeren og et stort udvalg af frugt og bær. Vi har det skægt og sjovt og er et lille hold, hvor vi kender hinanden og er gode til samarbejde både når vi snitter agurker, vasker gulv eller har teoriundervisning.

Køkken kan vælges i København og Ringsted

Vil du vide mere om glad fagskole?

Du er altid velkommen til at komme på besøg hos os. Du kan også ringe eller sende en mail. Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Kom i kontakt

Her samler vi ikke på data, men på glade historier