Uddannelse

Håndværker

Arbejde sammen med en håndværker

Undervisningen har sit primære udgangspunkt i Glad Zoo, Lintrup, men der vil også forekomme undervisning og arbejdsopgaver på vores afdeling i Esbjerg. Du vil komme til at arbejde primært indenfor tømrerfaget, hvor reparation, vedligeholdelse og nybyggeri er blandt de opgaver du vil blive bekendt med.

Ekstern praktik kan foregå hos håndværkervirksomheder. På håndværkerlinjens individuelle modul er der træning i konstruktion, tegningsforståelse, samt matematik.

Hvad kan man lære

Eleverne introduceres til basale opgaver indenfor tømrerfaget, samt brug af diverse håndværktøj. Eleven undervises også i basal konstruktionsforståelse, tegningsforståelse, samt matematik. Målet er, at elever efter uddannelsen har færdigheder, der gør ham/hende i stand til at deltage i håndværksmæssige opgaver omkring reparation, vedligeholdelse og byggeri.

Derudover er læringsmålet, at eleven gennem den faglige undervisning opnår personlige- og sociale kompetencer til en så selvstændig og aktiv deltagelse i voksenlivet som muligt og eventuelt til videre uddannelse og beskæftigelse.

Håndværkerlinjen kan vælges i Esbjerg

Vil du vide mere om glad fagskole?

Du er altid velkommen til at komme på besøg hos os. Du kan også ringe eller sende en mail. Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Kom i kontakt

Her samler vi ikke på data, men på glade historier