Uddannelse

Flexelever har bestået eksamen

Nyhedsbrev, juni 2020

”I er vokset helt enormt. De faglige sociale og personlige kompetencer er tydelige.” Det var det gennem- gående budskab i talerne til de unge fra de faglærere, vejledere og virksomheder, der har fulgt eleverne gennem uddannelsesforløbet.

Fra blandt andet Københavns lufthavn og fra butikkerne i Salling Group og køkkenerne i Compass Group, der har fungeret som uddannelsesvirksomheder, fortalte virksomhedslederne, at samtidig med at de unge har udviklet sig imponerende meget, mens de har været i virksomhederne, er virksomhederne også påvirket positivt af mødet med de unge og deres tilgang til verden.

”Jeg har været med til mange forskellige indsatser for unge på kanten af arbejdsmarkedet,” siger Morten Nyholm fra Føtex i Husum, ”men aldrig noget, der har fungeret så godt som Flexuddannelsen, hvor et hold unge indgår i vores praksis med en faglærer og vejleder.”

Læs juni-måneds nyhedsbrev, hvor du bl.a kan læse mere om, hvor mange af eleverne der har fået job lige efter uddannelsen og også om den nye lageruddannelse, vi starter op i Aarhus i august.

Mere information: Kontakt projektleder Lene Timm, lene.timm@gladfonden.dk, 40 12 62 69

Vil du vide mere on Flexuddannelsen?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Kontakt Flexuddannelsen

Vi bruger cookies – så er det sagt. Tyg dig igennem vores cookiepolitik her