Uddannelse

Esbjerg

Vi arbejder med eksterne læringsmiljøer i Glad Zoo

Vores STU ligger i Esbjerg på Brolæggervej 3a.

Vi er en stab på 9 ansatte, hvor der er 6 dygtige faguddannede lærere på fagene film og medier, dyrepasser, gartner, håndværker og dansk og matematik. Vi har nu 27 elever fordelt på vores fag.

Glad Fagskole er en del af Glad Fonden, som startede som et mediehus på Vesterbro i København i 1999 for at give mennesker med funktionsnedsættelse en stemme i medierne. I 2007 åbnede vi dørene for vores STU i København med kreative fag, for at give unge med funktionsnedsættelser muligheden for at tage en uddannelse inden for disse forskellige fagretninger og i 2016 åbnede vi afdelingen i Esbjerg.

Vores professionelle rødder inden for medier og blandt andet TV-Glad betyder, at vi kan tilbyde unge en professionel ramme for deres undervisning, tilpasse den specifikt til hvor den unge er, og vise dem forskellige muligheder for hvordan man kan bruge kompetencerne i deres videre liv efter endt STU.

Vi samarbejder tæt med vores Glad Erhverv afdeling, som har et stort netværk rundt i byen med spændende muligheder for at lave praktikker. Vi finder i fællesskab relevante praktikker for den unge i virksomheder i og uden for Glad Fonden for at forberede dem på et forløb efter deres STU.

Vores faglinjer

Hverdagen på Brolæggervej

Undervisningen er skemalagt og tilpasset den unges behov og ønsker.
Vi arbejder individuelt med den unges uddannelses, de fælles kompetencemål og de faglige aktiviteter på faglinjen.

Hvem møder du i Esbjerg

Marianne Andersen

Afdelingsleder, Esbjerg
T: 23691935
M: marianne.a@gladfonden.dk

Kristina Høyer Rasmussen

Pædagogisk Vejleder

Esbjerg
T: 2148 9668
M: Kristina.hr@gladfagskole.dk

Mød de andre afdelinger

Glad Fagskole har fire afdelinger fordelt i hele landet. Hver afdeling udbyder forskellige fagområder. Se her, hvilken afdeling der udbyder noget for dig

Tilbage til de andre afdelinger

Vi bruger cookies – så er det sagt. Tyg dig igennem vores cookiepolitik her