Uddannelse

Aabenraa

Vi har til huse i nye, skønne bygninger tæt ved centrum

Vores STU ligger på Madevej 17-19, 2. i Aabenraa.

Vi er en stab på 4 ansatte, hvor der er 2 dygtige faguddannede lærere på fagene animation, film og medier, service og dansk og matematik. Vi har nu 8 elever fordelt på vores fag.

Glad Fagskole er en del af Glad Fonden, som startede som et mediehus på Vesterbro i København i 1999 for at give mennesker med funktionsnedsættelse en stemme i medierne. I 2007 åbnede vi dørene for vores STU i København med kreative fag, for at give unge med funktionsnedsættelser muligheden for at tage en uddannelse inden for disse forskellige fagretninger og i 2016 åbnede vi afdelingen i Aabenraa.

Vores professionelle rødder inden for medier og blandt andet TV-Glad betyder, at vi kan tilbyde unge en professionel ramme for deres undervisning, tilpasse den specifikt til hvor den unge er, og vise dem forskellige muligheder for hvordan man kan bruge kompetencerne i deres videre liv efter endt STU.

Vi samarbejder tæt med vores Glad Erhverv afdeling, som har et stort netværk rundt i byen med spændende muligheder for at lave praktikker. Vi finder i fællesskab relevante praktikker for den unge i virksomheder i og uden for Glad Fonden for at forberede dem på et forløb efter deres STU.

Vores faglinjer

Hverdagen på Madevej

Undervisningen er skemalagt og tilpasset den unges behov og ønsker.
Vi arbejder individuelt med den unges uddannelses, de fælles kompetencemål og de faglige aktiviteter på faglinjen.

Læs mere

Hvem møder du i Aabenraa

Kristian P. Mølgaard

Afdelingsleder, Aabenraa
T: 40500957
M: kristian.pm@gladfonden.dk

 

Mathilde Hybschmann

Kurator, Aabenraa
T: 40121072
M: mathilde.h@gladfonden.dk

Mød vores andre afdelinger

Glad Fagskole har fire afdelinger fordelt i hele landet. Hver afdeling udbyder forskellige fagområder. Se her, hvilken afdeling der udbyder noget for dig

Tilbage til de andre afdelinger

Vi bruger cookies – så er det sagt. Tyg dig igennem vores cookiepolitik her