Uddannelse

Køkken

Køkkenuddannelsen udbydes i København

På uddannelsen lærer du fx om:

  • Hygiejne
  • Grundtilberedning
  • Råvarekendskab
  • Gæstebetjening
  • Køkkenredskaber og fagterminologi
  • Arbejdsmarkedsforhold og arbejdsmiljø
  • Virksomhedskendskab og arbejdspladskultur

Igennem Flexuddannelsen lærer du at tage ansvar for afgrænsede arbejdsprocesser og at  samarbejde med kolleger.

En køkkenmedarbejder kan blive ansat i køkkener og kantiner samt i restauranter og cafeer, hvor der arbejdes med tilberedning, anretning og servering af kolde og varme retter samt gæste- eller kundebetjening.

For mere information kontakt:

København: signe.svejgaard@gladfonden.dk / 21894877

Kantinen på Panum Instituttet
Kantinen på UCSyd
Teoriundervisning på gastrouddannelsen

Vil du vide mere om andre flexuddannelser?

Vi har uddannelser indenfor lager, detail, køkken og grøn service

Tilbage til alle uddannelser

Her samler vi ikke på data, men på glade historier